Hotel Večernice
Hotel Večernice ***
Modrokamenná 150
542 25 Janské Lázně

tel./fax: +420 499 775 021
email: info@vecernice.com

Entertainment

Het  Večernice Hotel is dankzij de ideale positie, uitermate geschikt voor zowel de liefhebbers van een active vakantie als voor natuurliefhebbers .The Večernice Hotel is, thanks to its ideal position, literally predetermined and suitable both for the fans of an active holiday as well as for those who enjoy having a rest and being surrounded by splendid nature and peace.

Het hotel is gelegen aan de voet van de Černá horaberg. De kabelbaan van deze berg bied een basis voor zowel s´winters als zomers, skiers als wandelaars. In de zomer is er vervoer, per kabelbaan, van fietsen mogelijk, zodat de active vakantie ganger gemakkelijk een fiets op grote hoogte kan brengen, waarna zij via goede wegen bergafwaarts kunnen rijden.

In de nabije omgeving is er een mini-golf veld, in de plaats Janske lazne is er een nieuw gerenoveerd zwembad dat een breed aanbod qua gezondheid bied.

Uitgaans tips

Advies voor toeristen en wandelaars/hiking liefhebbers.

In de nabeie omgeving (Trutnov, Pec pod Sněžkou) kan men nog veel meer activiteiten doen, o.a. squash, karting, fitniss , bowling, zomer en winter bob-slee baan. De receptie kan u van meer informatie voorzien, zij kunnen u ook helpen met het reserveren en boeken van deze evenementen.


Novinky
Anketa

De winter activiteiten ik liever

Ski

 

25.6 %

Langlaufbericht

 

16 %

Snowboard

 

14.5 %

Skates

 

13.6 %

Tobogan

 

15.1 %

Winter slapen :-)

 

15.1 %

celkem hlasů: 5006

Předpověď počasí